Bulunduğunuz sayfa: Anasayfa arrow Haberler arrow ÇANAKKALE GEZİSİ
ÇANAKKALE GEZİSİ
Çanakkale Gezisi 16.10.2009 tarihi akşamı başlamış yol boyunca yağmurlu bir havada geçerek şehitliğe varılmıştır.Sabahın ilk ışıklarıyla başlayan şehitlik turları havanında mükemmele yakın olmasıyla çok güzel ve zevkli geçmiştir.İnsanın tarihini öğrenmesi görmesinin verdiği tatla 17.10.2009 akşamadı saat 18:00 sıralarında dönüş gerçekleşmiştir. Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image {mosimage) Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Yeniden başkanlığı seçilen Başkanımız R

Müzik Kutusu

Error:
Adobe Flash Player needed.