Bulunduğunuz sayfa: Anasayfa arrow Coğrafi Yapı arrow Uzunköprü İlçesi Köyleri
Uzunköprü İlçesi Köyleri
UZUNKÖPRÜ Nüfus:73486kişi Yüzölçümü: 1213 km² Köyleri - ALIÇ - ASLIHAN - ALTINYAZI - BALABAN - BAYRAMLI - BAŞAĞIL - BEYKONAĞI - BILDIR - ÇAKMAKKÖY - ÇALIKÖY - ÇAVUŞLU - ÇOBANPINARI - ÇİFTLİKKÖY - DEĞİRMENCİ - DEREKÖY - ELMALI - ESKİKÖY - KADIAĞILI - GEMİCİ - HAMİDİYE-BUCAK MERKEZİ - HAMİTLİ - HARMANLI - HASANPINAR - DANİŞMENT - KADIGEBRAN - KARABÜRÇEK - KARAPINAR - KARAYAYLA - KAVAKAYAZMA - KIRKKAVAK - KIRKÖY - KURDU - KURTTEPE - KİREMİTÇİSALİH - MAKSUTLU - MALKOÇKÖY - MEŞELİ - ÖMERBEY - SAZLIMALKOÇ - SAÇLIMÜSELLİM - SALARLI - SÜLEYMANİYE - SULTANŞAH - SİPAHİ - TURNACI - YAĞMURCA - BALABANKORU - GAZİMEHMET - KAVACIK - MUHACİRKADI - SIĞIRCILI - TÜRKOBASI